NGV Zeeland

Wij van Zeeland

“Wij van Zeeland” is het afdelingsblad van de NGV afdeling Zeeland. Het verschijnt 4 keer per jaar, in februari, mei, augustus, en november.

NGV-leden van de afdeling Zeeland krijgen dit blad automatisch, via mail, digitaal opgestuurd. Tevens kunnen NGV-leden alle uitgaven van dit blad bekijken door in te loggen op de centrale website van de NGV. In dat geval is het mogelijk om ook alle andere afdelingsbladen van de NGV-afdelingen te bekijken, en te doorzoeken.

Bent u geen lid van de NGV, en wilt u toch een abonnement op het afdelingsblad Wij van Zeeland, dan kunt u zich in verbinding stellen met de secretaris van de afdeling Zeeland. Voor een voorbeeldexemplaar kunt u HIER kijken.

Richtlijnen voor publicaties in Wij van Zeeland

Wij ontvangen heel graag uw artikelen om te kunnen publiceren in Wij van Zeeland, maar wij vragen u om de volgende richtlijnen in acht te nemen:
– aanleveren in WORD. Teksten in PDF etc. moeten we helaas weigeren. We benaderen wel de schrijver van die artikelen voor aanlevering in WORD.
– géén in de tekst vastgezette noten, notenapparaat of andere opmerkingen. De redactie moet de tekst over de beschikbare bladzijden kunnen verdelen en bepaalt dan waar de noten etc. geplaatst worden.
– bovenstaande geldt ook voor vastgezette lijnen in de tekst. Deze lijnen verstoren het tekstbeeld en kunnen we niet verwijderen.
– de tekst NIET uitvullen maar altijd kiezen voor tekst links uitlijnen.
– bij voorkeur uw tekst aanleveren in CORBEL en lettergrootte (tekengrootte) 12.