NGV West- en Midden Brabant

Home

Welkom op de website van de NGV afdeling West- en Midden-Brabant, ook wel afgekort NGV-WMB genoemd. Hier houden wij u op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent onze afdeling, nieuwe genealogische bronnen en ontwikkelingen in het Brabantse archiefwezen.

Fragment van een kaart van het hertogdom Brabant met een deel van het bisdom Luik, ca. 1720 (collectie Brabants Historisch Informatie Centrum, object 343-000003)

Vier maal per jaar versturen we ons afdelingsblad ‘van Bosch tot Bergen’ met wetenswaardigheden over genealogie, publicaties van onze leden en informatie over de afdelingsbijeenkomsten die meerdere keren per jaar gehouden worden. Onze afdelingsbijeenkomsten zijn niet alleen toegankelijk voor NGV-leden. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Wilt u ook graag persoonlijk contact? Kom dan naar een van onze bijeenkomsten. Kijk in de Agenda wanneer en waar ze plaatsvinden. Ook kunt u de voorzitter, secretaris of redactie van de afdeling een email sturen. Kijk daarvoor op de Contact pagina.

bannerfoto: beeldbank Regionaal Archief Tilburg nr.1753_001