NGV Delfland

Home

NGV Afdeling Delfland: De NGV afdeling Delfland is één van de 27 regionale afdelingen van de NGV (Nederlandse Genealogische Vereniging) en is opgericht in 1976. Voor een overzicht van de plaatsen, die onder onze afdeling vallen, klik hier.     

NGV Afdeling Delfland – Afdelingsavonden

Ieder jaar organiseert onze afdeling zeven bijeenkomsten en/of excursies.
Van september tot april is er iedere maand een afdelingsavond. De onderwerpen worden gepubliceerd in de Afdelings Agenda. De afdelingsavonden beginnen gewoonlijk om 20:00 uur (tenzij anders vermeld) en worden gehouden in het Kerkelijk Centrum Delfgauw, Zuideindseweg 7, 2645 BD Delfgauw (tel.: 015-256 4123).  U bent van harte uitgenodigd om een afdelingsavond bij te wonen, deze zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de NGV.   De toegang is gratis, in de zaal wordt zoals gebruikelijk niet gerookt en voorafgaande aan de bijeenkomsten is koffie en thee aan het buffet verkrijgbaar, evenals in de pauze.  
In de omgeving is nog voldoende gratis parkeergelegenheid. Achter de kerk bevindt zich een relatief groot parkeerterrein, tijdens de afdelingsavonden is het toegestaan om hier te parkeren. Per openbaar vervoer is het goed bereikbaar met EBS buslijn 455, vertrek van het station Delft om 19:16 uur en vanaf station Zoetermeer om 19:17 uur. Het Kerkelijk Centrum ligt op slechts enkele minuten lopen van de bushalte “Delfgauwseplein”. Vertrek van Delfgauw richting Delft om 22:36 en 23:06 uur, richting Zoetermeer om 22:24 en 22:54 uur. Ook bestaat de mogelijkheid van carpoolen. Mocht u belangstelling hebben met iemand mee te rijden dan kunt u dit kenbaar maken bij dhr. L.P. Heurter (tel. 079-361 7947, e-mail: ). Ook mensen die bereid zijn iemand mee te laten rijden kunnen dit bij dhr. L.P. Heurter kenbaar maken. Wij hopen dat deze service u zal aanspreken.

Tot ziens op onze afdelingsavonden!

Afdelingsbestuur.

Het afdelingsbestuur bestaat op dit moment uit 5 leden. Zie bestuursoverzicht.

Er is een wapenkaart met de wapens van de bestuursleden en enkele oud-bestuursleden.

Er is dringend behoefte aan uitbreiding. Met name moet er iemand bijkomen die de publiciteit voor onze activiteiten wil verzorgen.