‘Familiegeschiedenis Heuvelmans alias Vercoyen’ door Sepp Heuvelmans

‘Familiegeschiedenis Heuvelmans alias Vercoyen’ door Sepp Heuvelmans

Op de verenigingsavond van 11 april 2024 geeft Sepp Heuvelmans een korte introductie op het onderzoek naar de familiegeschiedenis van het geslacht “Heuvelmans alias Vercoyen” uit Brabant (omgeving Zeelst).

Ter sprake komen o.a. het onderzoek via de archieven, de oudste generaties te Zeelst, kwartierstaten, DNA, migratie van de familie en ontwerp, registratie familiewapen. Verder zal worden ingegaan op de website van de familie en de andere families Heuvelmans. (Hovelmans). Als laatste een kort overzicht van registratie in FamilySearch van de mormonen met als achterliggend thema, hoe bewaren we de gegevens voor ons nageslacht. De PowerPoint presentatie wordt afgesloten met een literatuur en publicatie overzicht.

Na de pauze is er -zoals gebruikelijk- gelegenheid voor het stellen van vragen. die betrekking hebben op uw eigen onderzoek. Verder kan een ieder wetenswaardigheden delen met de groep. Bijvoorbeeld een mooie bron, een minder bekende website of een genealogisch of heemkundig evenement.